Seyitler Anaokulu

Belgegeçer : (0)
WEB https://batmanseyitleranaokulu.meb.k12.tr
Adres : SEYİTLER MAH. 3068 SK. NO 15 MERKEZ / BATMAN
VİZYON : Vizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
MİSYON : Seyitler Anaokulunda çocuklarımız; olumlu ve olumsuz duygu ve düşüncelerini çekinmeden, rahatlıkla ifade edebilen, araştıran, soran ve sorgulayan, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, özgüvenli ve benlik algısı gelişmiş, sorumluluk sahibi, farklılıklara saygı gösteren, başkalarının haklarına saygı gösterirken ve aynı zamanda kendi haklarını koruyan, çevreye duyarlı, doğayı ve hayvanları koruyan ve evrensel değerleri önemsemek üzerine kaliteli bir eğitim alırlar.
BAŞARILAR : Okulum Temiz Belgesi Beslenme Dostu Serfitakası

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Ulaşım merkezden 1 ve 9B numaralı halk otobüsleri ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :